Kennismaken?

Ervaar gratis de kracht van dōTERRA

Meedoen met een gratis detox-webinar? 10 dagen gratis oliën uitproberen? Face to face meer leren over dōTERRA in het dōTERRA-café? Lees dan hieronder verder!

Gratis intro-webinar

Detoxen met dōTERRA

Ben je ook wel klaar met thuiszitten, netflixen en ongezond eten? Ben je toe aan nieuwe, gezonde gewoontes om zowel je lichaam als geest op te schonen voor een frisse start? Doe dan mee aan de Lifestyle Changing Experience. Graag vertel ik je hoe deze levensveranderende detox eruit ziet en op welk gebied jij jezelf gaat reinigen, met persoonlijke begeleiding en dōTERRA-supplementen. We gaan samen aan de slag met Body, Mind én Spirit.

Ben je er klaar voor?

Ook klaar voor gezonde gewoonten, zodat je op lichamelijk, mentaal en emotioneel vlak helemaal klaar bent voor de lente? Tijdens de gratis informatie-webinars via Zoom vertel ik je alles over een goede voorbereiding voor een nieuwe, gezonde lifestyle, of het nu gaat om gezond eten, slapen of bewegen. Schrijf je in voor 1 van de 9 gratis detox info-webinars en ik stuur je de zoomlink.

Nieuwe data komen……

Ja, ik doe mee!

Proefflesjes

Ervaar zelf de kracht van etherische oliën

Wil jij…

  • je spieren kalmeren en je lichaam ontspannen na intensieve activiteit?
  • buikklachten minderen?
  • aan het einde van de dag beter ontspannen?
  • stressgevoelens verminderen?

Doe dan samen met minimaal 3 vrienden of kennissen mee aan een 10-daags onderzoek waarbij je van mij gratis olie-samples thuis ontvangt om jouw lichamelijk ongemak actief aan te pakken. Voorwaarde is wel dat je de voortgang van deze 10-daagse studie nauwgezet bijhoudt en schriftelijk vastlegt. Je kunt de kracht van dōTERRA zelf ervaren en je helpt De Oliebarones met verder onderzoek naar de specifieke werking van de oliën bij jouw klacht(en).

Ja ik doe mee!

Dōterra Café

Samen leren

Elke twee weken is de Oliebarones te vinden in Café Zuid – Van Campenstraat 55 te Amersfoort. Je kunt langskomen om dōTERRA-oliën uit te proberen en vragen te stellen over het gebruik ervan. Je bent van harte welkom op één van onderstaande data:

Kom je ook kennismaken met dōTERRA?

Bouwersdagen

Samen bouwen aan je business

Voor mijn teamleden organiseer ik ‘bouwersdagen’. Deze dagen zijn bedoeld om te verbinden en samen te groeien, zowel zakelijk als persoonlijk. We komen ongeveer één middag per zeven weken samen. Deze middag is inhoudelijk, daarna zorgen we samen voor een lekkere maaltijd. Zo leer je je teamgenoten beter kennen.

De komende bouwersmiddagen staan gepland op:

  • vrijdag 19 maart in Leusden
  • vrijdag 14 mei in Leusden
  • vrijdag 9 juli in Leusden

Meer informatie nodig of je direct aanmelden?

Verrijk je kennis

download het gratis e-book

Binnenkort kun je hier het gratis e-book downloaden dat ik samen met mijn teamleden Claudia Lanson, Barbara Jansen en Helena Pulles schrijf. Het boek bevat een schat aan kennis over het praktisch toepassen van dōTERRA-oliën voor diverse klachten van met name vrouwen. Laat hier je naam en e-mailadres achter, dan stuur ik je een mail wanneer je het boek kunt downloaden. Gratis!

Ja, ik ontvang graag een berichtje als het e-book verschijnt!