Join the team

Samen groeien

Onderdeel worden van Team de Oliebarones is groeien en bloeien in verbinding. Groeien als mens en als ondernemer, met een bijzonder en krachtig product, dōTERRA. Ben jij een visionair, gezond eigenwijs, creatief en hou je van zelfstandig werken? Kom jij ons team versterken met jouw unieke kwaliteiten?

Werken met de oliën van dōTERRA betekent jezelf uitdagen, dingen doen die je liever niet doet of waarvan je dacht dat je het niet kon. Leren over de natuur, ons lichaam, nieuwe mensen ontmoeten, uitdagingen aangaan en onderkennen dat er nou eenmaal dingen zijn waar je niet goed in ben. Maar bovenal is het een feest van herkenning en her-innering, een weten dat boven komt en genieten van de geweldige mensen waar je mee mag werken. Werken met de Oliebarones is de perfecte balans tussen bussines en spiritualiteit.

We should be lifting each other up and cheering each other on,
not trying to outshine one another.
The sky would be awfully dark with just one star.

Stacie

Je registreert je bij De Oliebarones en krijgt een kortingsaccount waarmee je direct 25% korting krijgt op alle producten. Er zijn twee mogelijkheden om je mee te registreren:

 • je investeert 25 euro en bestelt daarbij jouw favoriete oliën om je avontuur te beginnen;
 • of je kiest een inschrijfkit, een voordeelpakket van zorgvuldig samengestelde oliën waarbij de inschrijfkosten vervallen.

De beste versie van jezelf worden?

Ik verwacht van je dat je het verlangen hebt om de beste versie van jezelf te worden. Om zelf een leider te worden, ook al moet je daarvoor uit je comfortzone stappen. Je wilt anderen ondersteunen en begeleiden bij hun gezondheid, door dōTERRA-oliën in hun leven in te zetten.

Jouw investering

Je bent bereid om per week 10 tot 15 uur van jouw tijd te investeren in dōTERRA. Dit is inclusief de coaching/begeleiding, producttrainingen en natuurlijk het opbouwen van je eigen bedrijf. Daarnaast vraag ik je om € 56 te investeren in het invullen van de Gallup Strengthfinder, een methode die haarfijn jouw talenten blootlegt. Aan de hand van de uitkomsten van deze Strengthfinder zal ik je ondersteunen en coachen op hoe jij jouw talenten optimaal kunt inzetten bij dōTERRA en in ons team. Lees hier meer over de Gallup Strenghtfinder.

Toe aan verandering in je leven??

Overtuigd?

Join the team

Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd of jij en team De Oliebarones bij elkaar passen? Neem dan contact met mij op. Dit aanbod is alleen voor mensen die nog geen account bij dōTERRA hebben. Zijn wij een match? Dan registreer ik je met een kortingsaccount bij dōTERRA.

Waarom dōTERRA?

 • Je krijgt toegang tot een 100% natuurlijk product van topkwaliteit
 • Je krijgt de kans om een eigen team te bouwen in één van de snelst groeiende markten wereldwijd
 • Je werkt samen met collega’s en toch werk je zelfstandig
 • Je hebt de vrijheid om je eigen tijd in te delen en zelf te bepalen hoeveel uur je werkt in de week
 • Afhankelijk van het aantal uren dat je er in steekt kun je op den duur financieel vrij worden (passief inkomen)
 • Je groeit als mens en als ondernemer
 • Tijdens de zogenaamde ‘Bouwersdagen’ ontvang je veel praktische tips en waardevolle informatie rond het bouwen met dōTERRA en onderwerpen rond persoonlijke groei
Waarom Team De Oliebarones?

Daarnaast bied ik jou mijn tomeloze enthousiasme en een warm welkom in team De Oliebarones, een plek waar je kunt groeien als mens en als ondernemer. Ik help je bij het starten als bouwer en bied je coaching/begeleiding in jouw dōTERRA-avontuur. Samen met je teamleden ondersteun ik je bij het bouwen van je eigen team. Je kunt altijd bij mij terecht voor je vragen over  dōTERRA, een waardevol product waar je zeker weten verslingerd aan raakt.

Wanneer ben je een bouwer?
 • Als je mensen gaat enthousiasmeren en informeren over de etherische olien van dōTERRA.
 • Wanneer je mensen gaat helpen een kortingsaccount bij dōTERRA te openen
 • Als je voor minimaal 100pv (ca. €100 per maand) een bestelling doet via jouw eigen account.
Een vliegende start met online training ‘Bouw dōTERRA’

‘Bouw dōTERRA’ is een 10-daagse online training die maandelijks start, waarin alle basisinformatie voor bouwers je gratis wordt aangeboden, via een besloten groep op Facebook. Gedurende tien dagen krijg je dagelijks informatie en een interactieve opdracht met huiswerk. Aan het eind van deze training weet jij wat de lijst van 100 is, hoe je moet sampelen, hoe je nieuwe klanten benadert, wat het compensatieplan inhoud en hoe je bouwers vindt. 

Overtuigd?

Join the team

Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd of jij en team De Oliebarones bij elkaar passen? Neem dan contact met mij op. Dit aanbod is alleen voor mensen die nog geen account bij dōTERRA hebben. Zijn wij een match? Dan registreer ik je met een kortingsaccount bij dōTERRA.

Bouwersdagen zijn bedoeld om te verbinden en samen te groeien. We werken vanuit allerlei invalshoeken – van heel praktisch tot spiritueel. We komen ongeveer één middag per zeven weken samen. Deze middag is inhoudelijk, daarna zorgen we samen voor een lekkere maaltijd.  Dat is een heerlijk moment om elkaar ontspannen te leren kennen. 

Onderwerpen

Er komen onderwerpen aan bod zoals:

 • Wat is Multi Level Marketing (MLM) en hoe werk je ermee?
 • Hoe werkt ons compensatieplan?
 • Waar loop je tegen aan en hoe kan je daarin groeien?
 • Wat heb je nodig om verder te bouwen?
 • Hoe vindt je zelf weer goede business partners?

Ik ben erg enthousiast over de Gallup Strength finder en zet deze methode actief in om te kijken waar jouw sterke punten liggen en hoe je ze kan inzetten in de bussines van dōTERRA.

Kennis delen

Zelf geef ik al jarenlang training in persoonlijke ontwikkeling, (vrouwelijk/mannelijk) leiderschap, ben ik ondernemer en zorg steeds weer dat ik mij laat inspireren. Ik volg geregeld trainingen die ik graag weer toepas en doorgeef aan mijn team.

Kortom, we maken er een feestje van!

 

“Wow 💜🙏🏼💜 Wat een bijzonder magische bouwersdag was dit vandaag. Prachtig hoe diep we gingen met de methode van Thorsten Weis die de oliën gezocht heeft bij de specifieke meridianen, die aangeraakt worden dmv tapping (EFT). Dat in combinatie met affirmaties, gaf mij een zeer diepe ervaring 😚 En het ging nog veel dieper toen we met z’n allen het theta veld in gingen tijdens de theta healing , waarbij we oude overtuigingen over geld gingen aanpakken. Er was een ongekend sterk veld, toen we met z’n allen downloads vroegen en kregen. Diepe dank hiervoor lieve Loylou en ook Suzanne 🌈🙏🏼🌈 Dank aan iedereen die er was. Superleuk team ! Wat een inspiratie, heerlijk 😊 Heel veel zin om nieuwe plannetjes uit te werken 😂 Liefs en tot snel iedereen 🌺🙏🏼🌺

Laura de Nooijer
n.a.v. een bouwersdag

Overtuigd?

Join the team

Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd of jij en team De Oliebarones bij elkaar passen? Neem dan contact met mij op. Dit aanbod is alleen voor mensen die nog geen account bij dōTERRA hebben. Zijn wij een match? Dan registreer ik je met een kortingsaccount bij dōTERRA.

Loylou wordt in deze reis ondersteund door haar man Pieter van Ballegooijen. Haar collega’s Joyce Hellendoorn en haar man Arjan Verschuur zijn ook regelmatig aanwezig tijdens Bouwersdagen. Joyce is degene die Loylou geinspireerd heeft om met dōTERRA oliën te gaan werken. Al jaren geven ze samen workshops en hebben ze de vorm SoulTrance bedacht waarin ze hun beider kwaliteiten ten volste kwijt konden. Onder het motto ‘samen staan we nog sterker en weten we nog meer’ bouwen ze een krachtig team op waarin alle verschillende kwaliteiten aan bod kunnen komen.

Het is superleuk om Loylou als bouwer in mijn eigen team te hebben omdat ze erg enthousiast is en veel kennis heeft over de producten en een ontzettend mooi en inspirerend team om zich heen heeft  verzameld waar volgens mij iedereen graag bij wil aansluiten. Loylou is motiverend, stimulerend en bovenal een fijne vriendin! Ik leer zelf veel van haar als het gaat over met ongebreideld enthousiasme de mooie producten van dōTERRA delen en werk heel graag met haar samen. 

Joyce

Ik ben heel erg blij dat ik in het dōTERRA-team van Loylou terecht ben gekomen. Loylou is wat betreft de kennis rondom oliën erg kundig, ze is zo ongeveer een wandelende encyclopedie. Loylou is tevens een hele inspirerende power-vrouw met een goed gevoel voor humor en haar enthousiasme straalt uit naar ons hele team. Na iedere team meeting ga ik helemaal geïnspireerd naar huis. Maar de kracht van ons team ligt niet alleen bij Loylou. Ondanks dat zij de drijvende kracht is achter ons team, staan we als team onderling ook goed in verbinding; we staan altijd voor elkaar klaar. Of het nu gaat over het beantwoorden van een vraag in de groepsapp of dat de handen uit de mouwen moeten worden gestoken, het maakt niet uit, we doen het. Ook heeft ieder teamlid heeft zijn eigen expertise, en daar maken we dan ook regelmatig gebruik van. Tevens helpen we nieuwe leden met plezier op weg in de wereld van dōTERRA. Dus ben je al enthousiast geworden? Je bent van harte welkom in ons team!

Suzanne Wortel

Als healer is het van belang om integer, zuiver en in contact met de natuur en haar bronnen te werken. Het is in mijn werk noodzakelijk dat de producten waar ik mee werk puur en eerlijk zijn. Geproduceerd op een traditionele duurzame manier, alleen dan hebben zij een zeer hoge frequentie. Deze etherische oliën zijn voor mij een volwaardige partner in de healing van mens en aarde (woon-werkplek). Een pure krachtbron, die zorgt voor een voor natuurlijke genezing.  Als healer, maar ook als bouwer, wil ik dit anderen ook graag laten ervaren. In het begin van het bouwen met dōTERRA heb je veel vragen over hoe je het beste de oliën kunt integreren in je eigen leven en in je werkzaamheden. Binnen het team kun je altijd terecht voor allerlei vragen over de werkingen van de oliën, maar ook word je als nieuwe bouwer met passie en liefde begeleidt in het opzetten van een dōTERRA business.

Len Pulles

Weet je wat zo leuk is aan een business bouwen met dōTERRA? Je kan niet succesvol worden ZONDER teamwork; zonder onderdeel te zijn van een team en zelf een team te bouwen. En normaal als je begint als zzp-er en je eigen business opbouwt, dan moet je zelf het wiel uitvinden. Bij dōTERRA is dat anders. De handigste manieren zijn al uitgedacht, en de beste materialen zijn al ontwikkeld. Je hoeft ze alleen maar toe te gaan passen. 

dōTERRA vraagt wel doorzettingsvermogen. Het systeem van dōTERRA is erop gemaakt dat je op lange termijn een stabiel inkomen kan genereren, in tegenstelling tot sommige andere MLM bedrijven waar je snel geld kan verdienen, maar vaak op lange termijn alles weer in elkaar stort.

Het team van de Oliebarones is echt een fijn team om aan deel te nemen, vooral als je je persoonlijke (en spirituele) ontwikkelingspad belangrijk vindt, en de oliën op een dieper niveau wil leren kennen. Het is een groep mensen die verbinding hoog in het vaandel heeft staan, en misschien wel niet altijd het meest gestructureerd aan de slag gaat, maar zeker wel de diepte ingaat.

Het enthousiasme van Loylou slaat over op haar team; en dat is toch waar je het van moet hebben met een business bouwen!

Barbara Jansen

De kracht van dōTERRA business netwerk marketing is teamwork.

Ingeborg du Fijan

Overtuigd?

Join the team

Ben je enthousiast geworden en ben je benieuwd of jij en team De Oliebarones bij elkaar passen? Neem dan contact met mij op. Dit aanbod is alleen voor mensen die nog geen account bij dōTERRA hebben. Zijn wij een match? Dan registreer ik je met een kortingsaccount bij dōTERRA.

dōTerra Café

Café Zuid – Van Campenstraat 55, Amersfoort

Elke twee weken is de Oliebarones te vinden in Café Zuid te Amersfoort. Je kunt langskomen om dōTERRA-oliën uit te proberen en vragen te stellen over het gebruik ervan. Je bent van harte welkom op één van onderstaande data:

Meer informatie nodig?