Puur natuur

dōTERRA oliën

Het is de missie van dōTERRA om etherische oliën van therapeutische kwaliteit te produceren en te verspreiden. Etherische oliën ondersteunen een gezond immuunsysteem met hun krachtige eigenschappen. Je brengt ze direct op de huid aan, verstuift of inhaleert de olie, of neemt ze – al dan niet verdund – in, ter bevordering van je gezondheid en energie. dōTERRA is één van de drie oliemerken wereldwijd dat 100% zuivere oliën verkoopt. Dat wordt door meerdere wetenschappelijke instituten bevestigd.

Kernwaarden van dōTERRA:
 • 100% zuivere etherische olie
 • 100% natuurlijk
 • therapeutische kwaliteit
 • niet verdund
 • geen synthetische bestanddelen
 • geen conserveringsmiddelen
 • vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische substanties

dōTERRA verricht in samenwerking met universiteiten en ziekenhuizen onderzoek naar etherische oliën. Meer lezen over de onderzoeken naar de oliën van dōTERRA? Aromaticscience.com

Verrijk je leven met etherische oliën van dōTERRA

Vrouwen

dōterra voor vrouwen

De oliën van dōTERRA geven je stemming een positieve boost, verminderen de prikkelbaarheid, geven energie, en brengen emoties in balans. Ze kalmeren verhoogde emoties, bieden troost en werken verzachtend.

Wil je weten wat dōTERRA-oliën voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met me op!

Kinderen

dōterra voor kinderen

Kinderen hebben vaak onbegrepen buikklachten en concentratieproblemen.  De oliën van dōTERRA kunnen je kind ondersteunen bij o.a.

 • het verbeteren en behouden van een gefocust gevoel
 • het bieden van ondersteuning als je kind het lastig vindt om de aandacht ergens bij te houden en gefocust te blijven op één taak
 • wagenziekte en buikklachten
 • het bevorderen van ontspanning en rust na een drukke (school)dag
 • bieden van een steuntje in de rug, waar het wel wat extra zelfvertrouwen kan gebruiken

Wil je weten wat dōTERRA-oliën voor jou en jouw kind(eren) kan betekenen? Neem contact met mij op!

Sporters

dōterra voor sporters

Of je nu fanatiek sport of een keer in de week naar de sportschool gaat, beweging is de hoeksteen van je gezondheid. Maar sporten kan ook zorgen voor pijnlijke spieren en gewrichten. Wil je na het trainen je spieren en lichaam laten ontspannen? Met de oliën van dōTERRA geef je je spieren de ontspanning en verzachting die ze nodig hebben.

Weten hoe jij je lichaam sterk en gezond houdt? Neem contact met mij op!

Dieren

dōterra voor dieren

Aan deze site wordt hard gewerkt. Binnenkort lees je hier meer informatie!

3 x 10 dagen detox

In 30 dagen een nieuwe lifestyle

Ben je ook wel klaar met thuiszitten, netflixen en ongezond eten? Ben je toe aan nieuwe, gezonde gewoontes om zowel je lichaam als geest op te schonen voor een frisse start? Doe dan mee aan de 3 x 10 dagen Detox Challenge van 15 maart t/m 12 april 2021. Graag vertel ik je hoe deze levensveranderende detox eruit ziet en op welk gebied jij jezelf gaat reinigen, met persoonlijke begeleiding en dōTERRA-supplementen. We gaan samen aan de slag met Body, Mind én Spirit.

Je gaat naast een aangepast voedingsschema gebruik maken van de oliën en supplementen van dōTERRA, om de werking van je vitale organen te maximaliseren. De producten van dōTERRA werken samen met je lichaamseigen reinigingsorganen en zijn ontwikkeld om de toxische belasting in je lichaam te verminderen. Je kan het zien als een ‘lenteschoonmaak’.

Wanneer we klaar zijn met de detox help ik je  graag verder om je nieuwe lifestyle vol te houden zodat jij je gezond en vitaal blijft voelen.

Ben je er klaar voor?

Tijdens de gratis informatie-webinars via Zoom vertel ik je alles over een goede voorbereiding voor een nieuwe, gezonde lifestyle, of het nu gaat om gezond eten, slapen of bewegen. Schrijf je in voor 1 van de 9 gratis detox info-webinars en ik stuur je de zoomlink.

 • vrijdag 22 januari om 9.30 uur
 • dinsdag 26 januari om 20:00 uur
 • woensdag 3 februari om 09:30 uur
 • dinsdag 9 februari om 20.00 uur
 • vrijdag 12 februari om 09.30 uur
 • dinsdag 16 februari om 20.00 uur
 • vrijdag 19 februari om 10.00 uur
 • woensdag 24 februari om 20.0 uur
 • vrijdag 26 februari om 10.00 uur
iTOVi scan gratis


iTOVi-scan – m
eten is weten!

Weten welke dōTERRA-olien jouw lichaam het beste ondersteunen? Kom dan langs voor de gratis iTOVi-scan. De iTOVi is een klein en handzaam scan-apparaatje, dat honderden frequenties naar 273 biomarkers – organen, wervels en andere lichamelijke systemen –  in het lichaam stuurt. De biomarkers in het lichaam herkennen deze trillingen en je lichaam geeft een unieke respons hierop. De uitslag wordt weergegeven in een online rapport dat precies aangeeft welke olien jouw systeem kunnen ondersteunen.

dōTERRA toepassen en verkopen?

Benieuwd wat dōTERRA-oliën voor jouw gezondheid kunnen betekenen? Wil je zelf ervaren hoe je de etherische oliën inzet in je dagelijks leven? En ben je benieuwd naar de groeimogelijkheden die de Oliebarones biedt? De kans om samen te  groeien en bloeien, in verbinding, als mens en als ondernemer? Ben je benieuwd hoe je oliën kan aanschaffen met 25% korting? Neem dan contact met me op en start jouw olie-reis.

dōTerra Café

Treekerweg 36, 3832GX Leusden

Elke twee weken stelt de Oliebarones haar ruimte open te Leusden. Je kunt langskomen om dōTERRA-oliën uit te proberen en vragen te stellen over het gebruik ervan. Je bent van harte welkom op één van onderstaande data:

Meer informatie nodig?