iTOVi-scan

Meten is weten!

De iTOVi scan zet ik in om je gericht te adviseren over de inzet van doTERRA-olien en het ondersteunen van je lichaam, op zowel fysiek en emotioneel vlak. De iTOVi is een klein en handzaam scanapparaatje, dat de weerstand van je huid meet door middel van elektrische geleiding. de iTOVi stuurt honderden frequenties naar 273 biomarkers – organen, wervels en andere lichamelijke systemen –  in je lichaam. De biomarkers in je lichaam herkennen deze trillingen en je lichaam geeft een unieke respons hierop. De uitslag wordt weergegeven in een online rapportage dat precies aangeeft welke olien jouw systeem kunnen ondersteunen.

iTOVi scan gratis
Alles is trilling

Alles heeft een unieke frequentie, ook de olien van doTERRA. Een frequentie is het aantal keren dat een trilling zich herhaalt in een seconde. iTOVi heeft elke unieke frequentie van de afzonderlijke doTERRA essentiële oliën, supplementen en gezondheidsproducten gemeten en geregistreerd. Via de elektroden op de iTOVi scanner worden deze frequenties je huid ingestuurd, wat leidt tot een meetbare weerstand (respons) van het lichaam.

iTOVi-algoritme

De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een algoritme om de gegevens van de reacties weer te geven. Een algoritme is een set van wiskundige vergelijkingen. Het iTOVi algoritme vertaalt wat je lichaam met je communiceert. Tijdens het uitvoeren van één scan draait de iTOVi scanner het algoritme meerdere keren om het passende antwoord van het lichaam te vinden. 

Maar lezen over de gratis iTOVi-scan…

itovi rapport
Gepersonaliseerd rapport

Deze respons wordt vertaalt naar een gepersonaliseerd rapport dat aangeeft welke olien jouw lichaam nodig heeft, voor o.a. je breinfuncties, je cardiovasculaire systeem, spijsverteringssysteem maar ook voor emotionele ‘functies’ als vertrouwen, acceptatie, vrede, liefde, plezier en energie. Met behulp van de door iTOVi aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam ondersteunen om de frequenties terug in balans brengen.

Disbalans zichtbaar

De iTOVi-scan laat zien welke disbalans in jouw lichaam aangepakt mag worden en geeft geen uitslagen over je gezondheid. De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud (ook baby’s), zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en zelfs dieren.

itovi meting