Her-inner de medicijnvrouw in jou

Masterclass 30 Juli — 20.00 (Online)

Het is tijd om opnieuw in contact te komen met de Medicijnvrouw in jou – de wijze vrouw die zich bewust is van de oneindige rijkdom aan wijsheid op aarde en de natuurlijke oplossingen die zij biedt.

Her-inner jouw Wijsheid en Rijkdom

Je hebt een unieke wijsheid als Medicijnvrouw, een wijsheid die vandaag de dag meer dan ooit nodig is. Het is tijd om jouw innerlijke rijkdom en overvloed te her-inneren en jouw waardevolle kennis te delen met de wereld.

De Wise Woman Wealth Masterclass

Doe mee aan onze exclusieve masterclass en leer de sleutels tot succes:

  • Gebruik je Innerlijke Wijsheid: Ontdek en benut de diepgaande kennis die in jou schuilt.
  • Activeer je Medicijnvrouw: Ontwaak de helende krachten en wijsheid die je bezit.
  • Voel je Bekrachtigd: Ondersteun je dierbaren met zelfvertrouwen en kennis.
  • Deel je Wijsheid: Leer effectieve strategieën om jouw kennis en kunde met de wereld te delen.
  • Bouw Rijkdom en Financiële Vrijheid op: Creëer een succesvolle en duurzame onderneming op basis van jouw unieke wijsheid.

Leef je Leven op je Eigen Voorwaarden

De tijd van de eenzame wolf is voorbij. Sluit je aan bij een bloeiende gemeenschap van wijze vrouwen. Samen delen we onze wijsheid en versterken we elkaar, terwijl we een positieve impact maken op de wereld.

Meld je Aan voor de Wise Woman Wealth Masterclass

Zet de eerste stap naar een leven vol wijsheid, rijkdom en vervulling. Doe mee aan de Wise Woman Wealth Masterclass en verander jouw toekomst.

Ik ben Loylou

de Oliebarones

Crone & Medicijnvrouw, onderdeel van een groeiende ‘tribe’ van wijze vrouwen in Nederland. 

Op jonge leeftijd kwam ik in contact met de medicijnmannen en -vrouwen van inheemse culturen. Mijn nieuwsgierigheid naar de effecten van planten bracht me naar verschillende medicijnceremonies.

Ik ben toegewijd aan het her-inneren en overdragen van de oude kennis die onze voorouders bezaten. Het is een voorrecht om een cirkel van vrouwen te vormen om rijkdom op te bouwen en onze wijsheid te delen.

Deze masterclass is mijn bijdrage aan onze tribe, om ons te inspireren om opnieuw contact te maken met de oude wijsheid en te leren hoe we onszelf en onze geliefden kunnen ondersteunen bij de uitdagingen van het leven, op gebied van gezondheid, emotioneel welzijn en zelfzorg.

Ik heb de afgelopen 7 jaar een bloeiende onderneming opgebouwd door mij steeds weer te verbinden met mijn Sisters, de plantenwereld en mijn innerlijke wijsheid.  Ik kan niet wachten ommet jou delen hoe ik dat heb gedaan. Samen weten we meer, deze wereld heeft meer medicijnvrouwen nodig.

Sinds 2020 maak ik deel uit van Loylou’s team en nog steeds ben ik verrast door haar enorme kennis over gezondheid en heling in alle vormen. Ze heeft een enorm breed scala aan kennis, wijsheid, tools en producten om in te zetten voor nagenoeg alles. Eigenlijk een moderne medicijnvrouw die gebruik maakt van nieuwe en oude wijsheden en ervaringen. Daarnaast leeft ze het leven ten volle en is daarin als een elder voor ons team: inspirerend, beschikbaar, ondersteunend en zorgzaam. Zo dankbaar dat ik met haar mag samenwerken!

Cindy
Cindy Copier

Sinds ik deel uitmaak van team Oliebarones is mijn leven compleet veranderd. Van achteruit leunend, kijkend wat er gebeurd en verlangen, naar actie! Niet vanuit een verkrampte positie, maar omdat we in dit team gedragen worden en gezien worden, mogen we stralen vanuit ons authentieke zelf. Ieder op haar eigen manier. De groeimogelijkheden, Loylou’s kennis en het vrouwelijk leiderschap, het is onbetaalbaar!

Marinka
Marinka

Deze wijze medicijnvrouw is echt een inspiratiebron. Zoveel kracht en liefde straalt zij uit. Als zij vertelt en deelt over de oliën hang ik als een klein kind aan haar lippen. Door Loylou voel je je echt gedragen, echt gezien! Om met haar te mogen samenwerken is werkelijk een verrijking van mijn leven. Dit gun ik elke vrouw!

Kim
Kim

REGISTREER HIER VOOR DE GRATIS MASTERCLASS

Masterclass 30 juli om 20.00 (online)