Disclaimer


De producten van dōTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de etherische oliën van dōTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure etherische oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van dōTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Etherische oliën mogen NIET in de ogen of in de gehoorgang gebruikt worden. Mocht de etherische olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Oliebarones – noch ik Loylou van Asbeck als privépersoon – neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

De verstrekte informatie op deze websites wordt met de grootste mogelijke zorg samengesteld en geregeld aangevuld en/of aangepast. De Oliebarones verstrekt echter geen garantie over de juistheid en volledigheid van deze informatie. De getoonde informatie is uitsluitend indicatief en kan onvolledig en/of onjuist zijn. De Oliebarones behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen onmiddellijk en zonder kennisgeving door te voeren.

Het kan voorkomen dat (hyper)links in de websites van de Oliebarones, leiden naar websites buiten het domein van de Oliebarones en geen eigendom zijn van de Oliebarones. Indien deze link door jou geactiveerd wordt, verlaat je de website van de Oliebarones. De Oliebarones kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de link, noch voor de kwaliteit van producten en/of dienst die op deze wijze worden aangeboden. De Oliebarones aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door de Oliebarones worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen door of die verwijzen naar de site van de Oliebarones.

Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door de Oliebarones worden onderhouden wordt afgewezen. De Oliebarones sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met haar eigen website of websites van derden.

De Oliebarones is een merknaam van Loylou – de Oliebarones.