ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, is kosteloos. Annuleer je de bestelling, nadat deze aan jou verzonden is, dan dien je  het pakket bij bezorging te weigeren. Indien de Oliebarones reeds je betaling heeft ontvangen, dan zal de Oliebarons de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger). 

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel Herroepingsrecht, lid 3 van de Algemene Voorwaarden.

 Wil je de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres. De Oliebarones zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

VERZENDKOSTEN

Ook bij het retourneren van een deel van je bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald. Wij adviseren je om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaal je € 6,95.

RETOURFORMULIER

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan de Oliebarones kenbaar te worden gemaakt. Gebruik hiervoor ons retourformulier of stuur ons een e-mail. Vermeld hierbij a.u.b. in ieder geval je volledige naam, het bestelnummer en de artikelen die je wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice stellen we het op prijs als je ons de reden hiervan laat weten. Je bent hier uiteraard conform de wet Koop op Afstand niet toe verplicht. 

REKENINGNUMMER

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens je bankrekeningnummer nodig. Klanten in het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.  Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan de Oliebarones hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan je terugbetaald.