De Oliebarones

Teamwork is dreamwork

Loylou van Asbeck (1968) is de Oliebarones en was jarenlang internationaal reisleidster. Ze heeft zich altijd vol overgave gericht op haar rol als echtgenote van Pieter van Ballegooijen en moeder van 4 prachtige kinderen. Ze ontdekte de kracht van de dans en gaf gedurende 13 jaar dans- en trancedans workshops. Ze organiseerde vrouwentrainingen en zet nu haar innerlijk weten, helende aanraking en slangen (kundalini-)energie in om vrouwen en mannen in hun kracht te zetten, met behulp van de producten van dōTERRA en Theta healing.

Voor mij is samenwerken altijd weer een groot feest en natuurlijk ook een uitdaging. Dat ik fan ben van de oliën van dōTERRA en hun werking hoef ik hier niet uit te leggen, dat spreekt denk ik voor zich wanneer je deze website leest! Ik ben super dankbaar voor dit geweldige team waar we met z’n allen kunnen groeien en bloeien in verbinding. Ik stel ons hier graag aan je voor!

Loylou

Nieuw?

Wil je ons team komen versterken maar je wil toch nog wat meer informatie? Kom naar één van onze business informatie  avonden waar we je alles gaan uitleggen!

Het team

De gezichten achter team De Oliebarones

Barbara Jansen (Dreumel)
Willt ter Berg (Silvolde)
Ingeborg du Fijan
Ingeborg de Fijan (De Steeg)
Laura de Nooijer
Laura de Nooijer (Costa Rica)
Azuni El’aena Raphael (Europa)
Kom jij ons team versterken?

Testimonials

Wat anderen zeggen over loylou

Ingeborg du Fijan
De kracht van dōTERRA-business netwerk marketing is teamwork. Aan alle kanten zitten er mensen om je heen en dat heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel wat ik ervaar van het team is dat als ik vragen heb, er altijd wel iemand is die het antwoord weet. Ik uitgedaagd word net even buiten mijn comfortzone te gaan en dan alle steun die ik nodig heb ontvang. En natuurlijk niet te vergeten dat als ik zelf een kwaliteit gewoon niet heb, er altijd wel iemand in het team is die die kwaliteit wel heeft. Zo ondersteunen we elkaar met onze eigen kwaliteiten. Ik leer nieuwe dingen en ik leer anderen nieuwe dingen. Samenwerken, uitwisselen, van elkaar leren en elkaar steunen, in goede maar ook in moeilijke momenten. Dat is wat voor mij belangrijk is en waar ik helemaal voor ga.
Ingeborg du Fijan
Laura de Nooijer
Wow 💜🙏🏼💜 Wat een bijzonder magische bouwersdag was het. Prachtig hoe diep we gingen met de methode van Thorsten Weis die de oliën gezocht heeft bij de specifieke meridianen, die aangeraakt worden d.m.v. 'tapping' (EFT). Dat in combinatie met affirmaties, gaf mij een zeer diepe ervaring 😚. En het ging nog veel dieper toen we met z’n allen het theta-veld in gingen tijdens de ThetaHealing, waarbij we oude overtuigingen over geld aanpakten. Er was een ongekend sterk veld, toen we met z’n allen antwoorden vroegen en kregen. Diepe dank hiervoor, lieve Loylou en ook Suzanne 🌈🙏🏼🌈. Dank aan iedereen die er was. Superleuk team! Wat een inspiratie, heerlijk 😊. Heel veel zin om nieuwe plannetjes uit te werken 😂.
Laura de Nooijer

dōterra Café

Kennismaken met dōTERRA

Elke twee weken kun je langskomen om döTERRA-oliën uit te proberen. Je bent van harte welkom op een van onderstaande data:

Meer informatie nodig?