ThetaHealing

Je leven vormgeven zoals jij dat wilt

Wat je gelooft wordt waar. Onze – vaak onbewuste – overtuigingen bepalen hoe ons leven eruit ziet en wat we in ons leven aantrekken, of het nu gaat over mensen, situaties of bijvoorbeeld je gezondheid. Wat je uitstraalt bepaalt dus wat je in je leven aantrekt. Wanneer je je ervan bewust wordt dat alles in jouw leven een reflectie is van wat er in jou leeft, dan weet je wat je te doen hebt om je leven in eigen handen te nemen. Om het vorm te geven zoals jij dat wilt.

Wat is ThetaHealing

Beperkende overtuigingen veranderen

ThetaHealing® is een meditatietechniek die ontwikkeld is door Vianna Stibal (US). Thetahealing® stelt je in staat om je beperkende overtuigingen of gedrag op een eenvoudige wijze te veranderen, zodat optimale gezondheid en welzijn binnen jouw handbereik liggen. Blokkades op fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel en genetisch niveau kunnen worden veranderd in gevoelens en overtuigingen die passen bij het leven dat jij wilt.

Klachten

Heb jij last van…

Ervaar jij uitdagingen op het gebied van gezondheid, relaties, werk, geldzaken, mentale, emotionele en spirituele groei? En sta je open voor ThetaHealing®? Dan is deze manier van helen wellicht iets voor jou. ThetaHealing® kun je inzetten bij:

 • depressieve- of angstklachten
 • gevoelens van ‘vastzitten’ in bijvoorbeeld werk of relatie
 • laag zelfbeeld, weinig eigenwaarde
 • oude gedragspatronen en onverwerkt trauma
 • gebrek aan energie
 • zingevingsvraagstukken
 • negatieve gedachtepatronen
 • gezondheidsklachten
 • problemen rondom seksualiteit, verlegenheid, stress etc.

Het woord ‘theta’

‘Theta’ is de naam van de hersengolf die we bereiken als we in diepe meditatie zijn. Tijdens een ThetaHealing®-sessie werken we vanuit deze staat van bewustzijn. Deze staat van zijn is ideaal voor het herprogrammeren van je brein en het vergroten van je zelfhelend vermogen.

Werkwijze

Hoe ziet een ThetaHealing eruit?

Voorafgaand aan een sessie is het van belang dat je helder hebt wat je wilt veranderen in je leven. Tijdens de sessie stemmen we hierop af maar zullen ook de onderliggende – onbewuste – overtuigingen onderzoeken. Als healer stem me af op de zogenaamde Theta-staat om in verbinding te komen met de creatieve energie van de ‘laag van eenheid’. Vanuit hier krijgen we toegang tot jouw energieveld en onderbewuste lagen. Samen gaan we jouw onbewuste beperkende overtuigingen blootleggen en vervangen door een overtuiging die jou in staat stelt om het leven voluit te leven.

Investering

Wat kost een ThetaHealing

Wil jij de kracht van ThetaHealing® ervaren en zelf vormgeven aan je leven? Dan nodig ik je van harte uit voor een sessie. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier. De kosten zijn als volgt:

 • 1 sessie (ca. 1,5 uur) € 120
 • 3 sessies € 325
 • 5 sessies € 525

ThetaHealing® is geen vervanging voor reguliere geneeswijzen. ThetaHealing® is ontwikkeld om jouw zelfhelend vermogen te verbeteren. Ik adviseer dan ook om voor medische kwesties je arts te raadplegen.

Twijfel je nog of ThetaHealing® de juiste methode voor je is of heb je andere vragen? Neem dan contact met me op.